Vandringskläder och friluftskläder för dina utomhusaktiviteter

God morgon på er, hoppas ni har en fin start på den nya veckan!

Mitten av mars och jag bara längtar till den riktiga våren anländer. I påskhelgen ska jag och min sambo ut på årets första vandringstur så i helgen som var så gick jag igenom min garderob med vandringskläder. Det känns som att den delen av garderoben blir större och större för varje år, för ju mer vi gör sådana resor och utflykter desto mer älskar jag det och då blir det ännu fler sådana turer.

Det har blivit ett gemensamt intresse, en sak som vi gör och planerar för tillsammans. Vi har intressen var och en på sitt håll också, men det känns viktigt och värdefullt att ha det här tillsammans. I påsk ska vi alltså ge oss ut på första vandringshelgen för året och det blir utmed Höga Kusten. Jag trodde att jag skulle behöva vandringsbyxor men jag insåg att jag redan har två par som är både hela och fina.

Det är ju det som är så bra när man köper friluftskläder av kvalitet, att de håller i flera säsonger. Men om det är så att du behöver några friluftskläder så som exempelvis vandringskläder så får jag passa på att rekommendera er att kika på Arukimasu, för de har ett bra utbud av kläder för både dam och herr, som passar för utomhusaktiviteter. Jackor, byxor och mössor bland annat. Det är hos dem som jag har köp i princip alla mina friluftskläder, det är väl typ bara skorna som jag köpt någon annanstans.

Det är nog ett tecken på att vi längtar efter våra vandringshelg eftersom det är flera veckor kvar men redan plockat fram alla grejer. Samtidigt är det ju bra att vara ute i god tid ifall att något hade varit trasigt eller vi hade saknat något så man hinner införskaffa det i så fall. Nu ska jag sluta prata om vandringskläder och försöka fokusera på jobbet. Ha en underbar dag så hörs vi snart igen!

Du gillar kanske också...