Trädfällning och ogräsrensning

Hej där bloggen! Idag tänkte jag ge mig ut på lite hal is och prata om min trädgård snarare än att diskutera naturen och miljön på andra platser som jag brukar. För även fast jag brukar åka iväg och upptäcka fina platser i naturen så har jag en egen liten natur att ta hand om i form av min trädgård i Växjö. Det ska genomföras trädfällning, gräsklippning och ogräsrensning. Ingenting för någon som tycker om naturen kanske några av er tycker, men riktigt så fungerar det inte. Bara för att jag tycker om att befinna mig ute i naturen så betyder inte det att jag är någon höjdare på trädgårdssysslor. Sen ser jag till att hålla ordning på min trädgård så gott det går, men med tanke på att jag åker iväg en del samt har ett jobb att sköta så hinner jag inte med allting som krävs. Det ser någorlunda bra ut nu det är bara några döda träd som behöver fällas innan de stupar och gör sönder något på min tomt. Så trädfällning är prio ett, sen har jag faktiskt beställt hem en sån där robotgräsklippare så jag behöver inte bekymra mig så mycket angående gräsklippningen längre. Det enda jag kommer behöva göra i framtiden är att trimma lite där roboten inte kommer åt, men det ska jag nog hinna med. Ogräset är det som tar mest tid och som är jobbigast. Jag har stenplattor som går runt huset och är det något som jag har insett med åren så är det att mellan stenplattor växer otroligt mycket ogräs. Nu har det också fått växa en hel del så jag skulle verkligen behöva ta fram mina ogrässkrapa och rensa upp där. Först och främst är det dock trädfällning som ska beställas och sen får jag dra mitt strå till stacken och rensa ogräs.  

Du gillar kanske också...