Rent och fräscht med flyttstädning i Landskrona

Hejsan på er

Den här helgen ska vi tömma det sista i lägenheten i Landskrona och sedan är vi hustomtar på riktigt! Det känns härligt, spännande och pirrigt men också helt rätt. Äntligen ska vi få bo i hus och det känns hur bra som helst. Vi har kontaktat en firma här i Landskrona som ska hjälpa oss med flyttstädning och det är väldigt skönt.

När man flyttar vill man ju lägga mer fokus på att komma iordning i det nya och inte lägga massa energi på att städa den gamla lägenheten. Jag tänker också att det är så lätt att man råkar slarva med sin flyttstädning då när man är så ivrig att få lämna ifrån sig nycklarna. Men jag vill ju samtidigt att de som ska flytta in känner att det är rent och fräscht och jag vill inte ha hyresvärden efter oss för att vi inte får en godkänd flyttstädning. Då är det bättre att anlita en kunnig och noggrann städfirma som gör jobbet. De vet ju precis vad som ska göra med och följer bestämmelserna över vad som ska vara gjort på en flyttstädning.

Tänk att efter helgen bor vi i huset och har lämnat lägenhetslivet, förhoppningsvis ska vi bo där tills vi blir gamla och grå. När vi hittade huset strax utanför Landskrona så kände både jag och min sambo att det i princip stod vårt namn redan på brevlådan, det var menat för oss. Därför var det verkligen ren lycka när vi vann budgivningen och vi firade med jordgubbar och champagne! Vi fick tillgång till huset ett par veckor innan vi skulle ha tömt lägenheten så flytten har gått väldigt smidigt, vi har kunnat flytta sakerna pö om pö. Nu får jag önska er en alldeles fantastisk dag!

Du gillar kanske också...