Ont i kroppen efter en vecka i skogen

Tjenare! Efter en hel vecka i naturen så är jag nu äntligen tillbaka i Nynäshamn och trots att det har varit väldigt roligt så kan jag säga att kroppen inte mår riktigt hundra. Jag är väl en naturmänniska på sätt och vis med tanke på att jag är uppvuxen på en gård med massa djur. Dock så var det ett tag sedan som jag sov på en tunn madrass i en hel vecka. Massage och en säng var det första jag kunde tänka på när jag kom hem till Nynäshamn igen. Det är också det enda jag kan tänka på nu med faktiskt, jag var hemma i lägenheten för ungefär två timmar sedan, men jag har inte gått och lagt mig ännu. Jag känner att om jag slänger mig i sängen så kommer jag aldrig orka att gå upp för att ta en massage och då lär jag fortfarande ha ont i kroppen senare under dagen. Så jag får hålla mig borta från bädden fram tills dess att jag har fått mig en massage. Det har varit en lärorik vecka där jag fick visa några av de kunskaper som jag lärde mig under mina unga dagar, men det var tufft. Vi var ett gäng kompisar som för några veckor sedan bestämde oss för att åka upp till fjällen och vandra en vecka. Med tanke på att ingen av oss hade gjort det innan så tänkte vi att det kunde vara häftigt att prova på det och snacka om att vi hade rätt. Den svenska naturen är betydligt finare än vad man tror och det finns så mycket häftiga fjäll i vårat land med en fantastisk utflykt. Jag kan verkligen tänka mig att göra om det här men då ska jag ha en liten tjockare madrass med mig i så fall. 

Du gillar kanske också...