Jag blev av med smärtorna i ryggen

God dagens och välkomna tillbaka till min blogg, idag ska ni få läsa ett inlägg om en kiropraktor i Ystad som jag har blivit behandlad av. Kiropraktorn jobbar hos företaget Playformance AB och har verkligen hjälpt mig att bli av med smärtor i min rygg.

Jag älskar att vara ute i naturen och uppleva olika miljöer, därför brukar jag passa på att träna utomhus. Jag bor i närheten av en skog och spenderar många springrundor där, med tanke på att skogen ofta har ojämn grund brukar jag ibland hamna fel med fötterna och därmed belasta resten av kroppen fel. Till en början var det inget jag märkte av men under den senaste tiden har jag märkt hur min rygg bara gör ondare och ondare, tillslut klarade jag inte av smärtan längre så jag sökte efter hjälp hos en kiropraktor i Ystad med förhoppningen om att få en lösning på problemet. Jag var till en början inställd på att ingenting skulle hjälpa mig med smärtan, trots min inställning ville jag ändå hoppas att det skulle gå att behandlas. Under mitt första besök pratade vi om min bakgrund samt att jag blev undersökt för att vi skulle se var och hur mitt problem grundade sig, vi hittade problemet och hur vi skulle lösa det. Den kiropraktor i Ystad som jag gick till var riktigt duktig och kunde ge mig den hjälpen som jag var i behov av, tack vare den hjälpen mår jag idag bättre och har inte alls samma smärtor som jag haft tidigare. Jag kan återigen jogga i skogen och njuta av olika miljöer utan att behöva ha ont i ryggen och på så sätt bli hindrad från det jag älskar. 

Du gillar kanske också...