Healing i Borlänge som friskvård

God morgon på er från ett soligt Borlänge

Ni vet ju att jag brukar prata om att mitt sätt att hämta ny kraft är ute i naturen men idag efter jobbet ska jag gå och få healing hos en kvinna här i stan. Hon har väldigt gott rykte om sig och de jag pratat med som testat healing hos henne har varit väldigt nöjda. Eftersom jag tänker att jag ska bli bättre på att ta hand om mig och min hälsa så kan healing vara en bra sak att testa. Jag är bra på att hjälpa andra och påminna de om att vara rädda om sig och allt det där, men när det kommer till en själv så är jag sämre på det. Det är nog i och för sig ganska vanligt tror jag.

Tidigare har jag varit på olika behandlingar och träningsmetoder men det går ett litet tag och sedan är man tillbaka i gamla mönster igen. Jag gjorde till och med ett schema för mig själv under några veckor där jag satte upp tid för träning och meditation. Det kändes bra under en period men sedan var det något som gjorde att det inte blev av på ett par dagar och då sprack liksom allt och jag tappade motivationen igen. Jag vet inte om det bara är jag som tappar fokus och motivation så lätt?

Men nu hoppas jag att healing ska hjälpa mig att komma på banan och få inspiration att göra bättre val igen. Först ska jag bara ta mig igenom denna jobbdagen, det ska nog gå bra men jag är ganska trött så även det kanske healing kan hjälpa mig med. Jag har hört andra som återfått ny energi efter att de varit på det så jag hoppas det ska fungera på mig med. Kram på er och ha en underbar dag!

Du gillar kanske också...