En bra miljö i hemmet

Hej där bloggen! Det är väl lite som det brukar vara en måndag, man är lite småseg och vill egentligen bara åka hem för att lägga sig i soffan. Jag har dock lite att stå i både på jobbet och hemma, hemma i Vadstena är det kontroll av ventilation som måste göras. Som ni kanske förstår så kommer det här inlägget inte att handla så mycket om natur och miljö utan det kommer vara mer fokus på lite ventilation och hur det påverkar miljön i hemmet. Det är någonting som jag tar seriöst på och det finns många lösningar för att skapa en bra hemmamiljö. För mig är det också viktigt att man trivs i sitt hem. Jag och min familj har länge försökt skapa det perfekt hemmet och det är något som tar tid ska ni veta, man hittar massa brister som man egentligen inte tänker på. Ventilation är en funktion som inte så många människor tänker på och det är förståeligt för många har högt begränsade kunskaper inom det området. Har ni någon befunnit er i ett rum där det känns som att luften bara cirkulerar, det kommer inte in någon ny luft samtidigt som det inte försvinner någon. Det beror på att det inte finns någon ventilation och resultatet av det är oftast trötthet. Att ventilationen fungerar i hemmet är därför väldigt viktigt, så att inte samma luft bara går runt i bostad. Man vill ha in frisk luft utifrån, tänk själva vad som händer om syret inte byts ut då svävar samma baciller runt. När jag kontrollerar min ventilation hemma i Vadstena så är det väldigt simpelt, jag hittar alla ventilationstrummor och sen känner jag om det är något drag, finns det drag så betyder det att luft transporteras. Finns det inget drag så beror det oftast på att det ligger smuts i vägen så då är bara ta dammsugaren och göra rent så kommer det dra sen. Sådär, det var lite tips från mig!  

Du gillar kanske också...